,,Базар здравља“ на градској манифестацији ,,Дани шљиве“

 

,,Базар здравља“ на градској манифестацији ,,Дани шљиве“

 

Поводом традиционалне градске манифестације ,,Дани шљиве“,  Дом здравља Блаце је организовао ,,Базар здравља“ у центру града, 23. и 24. августа . ,,Базар здравља“ је у главној улици окупио велики број  наших грађана, али и других посетиоца ове манифестације са великим интересовањем и бројним питањима.

Сви заинтересовани грађани и остали посетиоци су бесплатно и без здравствене књижице могли да провере крвни притисак, ниво шећера у крви уз индивидуалну анализу резултата, као и да добију едукативан материјал уз стручне савете лекара везане за здравље и здраве стилове живота.

На  инфо пулту све заинтересоване особе су могле да преузму промотивни и едукативни материјал, а у  исто време били су и изложени панои и изложбене поставке, са текстуалним и сликовитим приказом на исту тему.

Како би допринео бољем и квалитетнијем животу својих суграђана Дом здравља Блаце је, у оквиру својих надлежности и могућности,  поред  промоције здравља и превентивних прегледа, предузео све неопходне мере у циљу пружања медицинске помоћи учесницима и обезбедио присуство лекара током трајања ове манифестације.

 

 

 

Можда ће вас интересовати..

Prevedi/Translate »