Дом здравља добио сертификат о акредитацији

Представник Агенције за акредитацију здравствених установа Србије, Владимир Давковски је данас уручио директору Дома здравља др Радољубу Дуњићу, Решење о издавању сертификата о акредитацији Дома здравља Блаце на период од седам година.

Сертфикат на седам година је највиши могући период који установа може добити и стиче се уколико је остварено више од 71% до 100% оцена 4 и 5.

Дом здравља Блаце је остварио 93,43% оцена 4 и 5, а такође је испунио услов да ниједан критеријум који се односи на безбедност пацијената у процесу лечења није оцењен оценом мањом од 4.

Овај сертификат је велики успех за Дом здравља, а заслуга припада свим запосленима, као и сарадницима ове установе без чијег вредног рада и подршке не би било могуће комплетирати овај велики задатак.

Дом здравља Блаце посебну захвалност дугује руководству Општине Блаце које је својим позитивним ставовима и сарадњом, као и финансијском и логистичком подршком, у многоме допринело остварењу позитивног успеха.

Иако ово признање представља похвалу за рад Дом здравља, такође предстaвља и велику обавезу да ради још боље и квалитетније и настави даље ка најважнијем циљу – очување и унапређење здравља свих грађана општине Блаце.

 

акредитација

You may also like...

Prevedi/Translate »