Електромрежа Србије донирала путничко возило Дому здравља Блаце

Возни парк Дома здравља Блаце је од сада богатији за још једно путничко возило .,,КIA CEED SW 1.4“ за потребе Служби Кућне неге и лечења и Поливалентне патронаже.

Ову вредну донацију дом здравља је добио од Електромреже Србије, са којом  наставља тренд добре сарадње на задовољство свих, а посебно на задовољство запослених и корисника услуга дома здравља.

Ново возило које ће побољшати возни парк теренских служби је са радошћу прихваћено, уз наду да ће онима којима буде преко потребно пружити удобност и квалитетну услугу на путу до одредишта и брзог збрињавања пацијената.

     

Захваљујући овој донацији знатно ће се побољшати квалитет услуге пацијентима, те олакшати процес рада медицинског особља са пацијентима на терену.

Свака помоћ у овим тешким временима је добродошла, а Електромрежа Србије  је до сада показала велику посвећеност и искрено пријатељство према грађанима Општине Блаце донирајући треће по реду возило  и тиме  потврдила да се прави пријатељи познају у невољи.

          

Хвала менаџменту Електромреже Србије што је препознао потребе нашег дома здравља, односно потребе грађана општине Блаце, а посебна захвалност  Зорану Кнежевићу, нашем суграђанину који је иницирао и координирао доставу ове донације

Ова вредна донација ће нам бити подстицај да упркос свим невољама и даље омогућавамо нашим суграђанима што квалитетнију услугу и што бољу здравствену заштиту.

You may also like...

Prevedi/Translate »