Ковид амбуланта Дома здравља Блаце добила Светосавску захвалницу

На традиционалној Светосавској академији коју је уз поштовање свих епидемиолошких мера организовао Топлички управни округ и начелник Златан Миљковић додељене су Светосавска повеља и Светосавске захвалнице, које су ове године припале најзаслужнијим здравственим радницима.

Ковид амбуланта Дома здравља  Блаце је добила Светосавску захвалницу, ово значајно и престижно признање, због професионалних и људских напора и пожртвованог рада, исказаних у борби против пандемије Ковид -19, која још увек траје.

У години коју је обележила пандемија Ковид 19, Дом здравља Блаце био је директно укључен у борбу против овог вируса, и од првог дана је своју организацију и рад у потпуности прилагодио новонасталој ситуацији и потребама становника наше општине. Сви  запослени у Дому здравља Блаце здравствени радници, али и немедицинско особље били  су максимално ангажовани у збрињавању оболелих грађана, радили готово без одмора, максимално се трудећи да свим болеснима помогну и да буду у сваком моменту на услузи својим грађанима.

Хвала Топличком Управном округу који је препознао  наш труд и рад, наше професионално и људско залагање у борби против пандемије Ковид 19.

Можда ће вас интересовати..

Prevedi/Translate »