Руски тим војних стручњака обавио дезинфекцију Дома здравља Блаце

Делегација руских лекара, епидемиолога и стручњака за дезинфекцију, посетили су и Дом здравља Блаце, проценили епидемиолошку ситуацију, представљено им је шта је до сада урађено и утврдили су противепидемиолошке мере.

     

Након тога,  стручни тим руских лекара је обавио систематску  дезинфекцију ове здравствене установе, и то свих просторија у централном објекту, просторија лабораторијске дијагностике, гараже и сва санитетска возила, као и круг дома здравља.

Руски тим похвалио је организацију Дома здравља Блаце и све предузете мере  и дао додатне препоруке у циљу ефикасније заштите како запослених, тако и пацијената.

   

У суштини они су веома задовољни нашим начином организације и нашим радом у овим околностима и дали су подршку да даље наставимо са оваквим радом

За све раднике дома здравља  ово значи много, нарочито са аспекта што ће допринети сигурности рада запослених, а и сигурности  пацијената.

   

Менадyмент Дома здравља Блаце се захвалио руским медицинским стручњацима који су обавили овај веома значајан посао у време епидемије вируса корона.

           

You may also like...

Prevedi/Translate »