Услови коришћења

Интернет сајт на адреси www.dzblace.org.rs власништво је Дома здравља Блаце. Коришћењем овог Интернет сајта пристајете на услове и правила који следе.

Уредништво сајта улаже максималне напоре да објављени подаци буду тачни и ажурни, али не може да преузме одговорност за евентуалне грешке настале приликом уноса. Дом здравља Блаце не гарантује за тачност или потпуност података, тако да корисници сајта користе садржај сајта на сопствену одговорност. Дом здравља Блаце може да изврши промене на овом сајту у било ком тренутку, без претходног обавештења.

Материјале (текстове, фотографије и мултимедију) са овог сајта не можете да мењате на било који начин, односно да их репродукујете или јавно приказујете или дистрибуирате, односно на други начин користите у јавне или комерцијалне сврхе, без дозволе Дома здравља Блаце. Материјали на овом сајту заштићени су ауторским правима и свако неовлашћено коришћење може представљати кршење закона о ауторским правима, жигу или других закона.

Дом здравља Блаце вас овлашћује да прегледате и преузимате материјале са овог сајта само за ваше личне, некомерцијалне потребе, под условом да задржите све напомене о ауторским правима.

Сви текстови и илустрације на сајту су само информативног карактера и не могу бити предмет било какве обавезе власника сајта према посетиоцима сајта. Материјали објављени на овом сајту дати су „такви какви јесу“, без било каквих гаранција.

Можете да направите везе ка овом сајту са других сајтова, али тако да те везе и сајтови:
– не смеју на погрешан начин да представљају однос са Домом здравља Блаце,
– не користе логотип Дома здравља Блаце или било који његов део без писмене дозволе,
– не садрже нешто што би се могло протумачити као неукусан, увредљив или контроверзан садржај.

Овај Интернет сајт садржи линкове ка великом броју других сајтова међу тим сајтовима има и сајтова везаних за државну управу и локалну самоуправу, али Дом здравља Блаце ни на који начин није одговоран за садржај и тачност информација на тим сајтовима.

Prevedi/Translate »